Hei, Blogger!

Bloggerii care au trafic vor sa castige bani, iar cei care nu au, evident ca vor trafic, audienta, cititori. Ei bine, ne-am gandit la amandoua. Prin natura lui, Blog Browsing le face pe amandoua, aduce bani bloggerilor cu trafic si aduce trafic celor care au mai putin. (pe lung in pagina "Cum functioneaza").

Blog Browsing nu cere de mancare. Sau, altfel spus, se multumeste cu foarte putin. Blog Browsing ocupa doar coltul din dreapta al blogului tau, pe care insa il transforma intr-o zona de atractie, prin faptul ca permite celor care te citesc sa rasfoiasca si alte bloguri romanesti, indiferent de platforma pe care sunt gazduite.

Incepem rasfoirea blogurilor din Romania ca un experiment, in care navighezi brownian dintr-un blog intr-altul pentru a descoperi cine ce scrie pe blogurile din Romania. Un experiment din care toata lumea are de castigat: blogosfera romaneasca are un instrument de navigare, blogurile mici, aflate la inceput, au ocazia de a fi descoperite, iar blogurile cu audienta au ocazia de a transforma in venituri chiar si coltul blogului.

Ulterior, vom dezvolta acest serviciu pentru a face calatoria mult mai interesanta, iar avantajele participantilor mult mai mari. Avem deja niste planuri, insa asteptam si parerile voastre. Voi ce v-ati dori de la Blog Browsing?

A, si nu in ultimul rand, puteti sustine chiar voi Rasfoirea blogurilor romanesti. Aflati mai multe aici

Vrei sa vezi avantajele Blogbrowsing pentru cititorii de bloguri sau pentru advertiseri?