Hei, cititorule de bloguri!

Nu-i asa ca ai vrea cateodata sa citesti ce mai scriu blogurile din Romania? Nu-i asa ca ai vrea sa descoperi ce ti-ar putea placea, lasandu-te la voia intamplarii? (da, pregatim si o versiune in care te poti lansa tematic la voia intamplarii, adica, la intamplare, dar pe domenii de interes)

Pana la Blog Browsing, singurul care iti permitea sa faci asta era butonul Next blog al platformei Blogger, insa puteai rasfoi doar blogurile de pe acea platforma, fara a te limita la cele din Romania, iar unul din trei era un blog chinez de spam.

Acum, prin Blog Browsing.ro, poti rasfoi doar blogurile din Romania, indiferent de platforma pe care sunt gazduite (wordpress, blogger, typepad, etc). Cauta in coltul din dreapta sus al blogurilor pe care le citesti "coltul miscator" si incepe sa le rasfoiesti. Vor fi din ce in ce mai multe, cu unele noi in fiecare zi, si vei avea ocazia sa descoperi bloguri noi in fiecare zi.

Si calatoria se termina atunci cand vrei tu, pentru ca fiecare blog pe care ajungi are, la randul sau, butonul care iti permite sa treci mai departe.

Ai un blog? Vezi cum te ajuta Blogbrowsing