Despre Blog Browsing

Blog Browsing, in simplitatea lui, este doar un buton retractabil de rasfoire a blogosferei din Romania, blog cu blog. Il gasiti in partea dreapta a fiecarui blog sub forma unui colt miscator (sus, in partea dreapta). Incercati-l acum, si rasfoiti blogurile romanesti, incepand de pe Blog Browsing.ro.

Spune-ne cine esti, ca sa-ti spunem ce-ti aduce Blog Browsing:

Pentru blogger, e un mijloc de a atrage trafic si bani.
Pe lung...

Pentru cititorul de bloguri, e un mijloc de a rasfoi blogurile romanesti, indiferent de platforma.
Pe lung...

Pentru advertiser/marketer, e o ocazie de a atinge in masa cititorii romani de bloguri.
Pe lung...

Cum functioneaza?

Blog Browsing isi propune sa aduca blogurilor mici, noi, aflate la inceput, cititorii pe care si-i doresc, iar blogurilor mari, dezvoltate, cu audienta, veniturile pe care le merita. Si toate astea intr-un mediu nou, care exploateaza coltul blogului, o zona pana acum nefolosita, transformand-o intr-o zona speciala de continut care poate prezenta alte bloguri, sau poate afisa o reclama, aducand venituri pentru blogul care o afiseaza.

Un blog participant in sistem afiseaza pe propriul blog coltul miscator Blog Browsing, pentru a le permite cititorilor sai sa rasfoiasca si alte bloguri, si, la randul lui, este promovat in reteaua Blog Browsing, in acelasi mod.

Pe langa facilitatea de rasfoire, pe care o oferi gratuit celor care te citesc, ai ocazia sa fii rasfoit, la randul tau, de cititorii altor bloguri. Blogurile mai mici obtin mai multe afisari in sistem, deoarece blogurile mai mari au mai multe afisari disponibile.

In schimbul promovarii celor mai mici, blogurile cu audienta primesc mai multe afisari ale reclamelor care vor aparea in sistemul Blog Browsing, o data la cateva rasfoiri. Si, evident, primesc si bani pentru asta.

Cum ma inscriu?

Daca ai blog si vrei sa participi la Blog Browsing, pasii sunt urmatorii:

  • 1. Te inscrii pe Blog Browsing.ro
  • 2. Deschizi emailul de confirmare si iti activezi contul pe Blog Browsing.ro
  • 3. Iti creezi doua imagini: una de 75 x 75 si una de 500 x 500 (din care jumatate va fi afisata la mouseover) sau folosesti una din imaginile predefinite. Acestea vor aparea pe celelalte bloguri inscrise in Blog Browsing si iti vor promova blogul, aducandu-ti vizitatori in plus.
  • 4. Iti instalezi codul pe blogul tau (copy-paste) - detalii aici
  • 5. Gata! Poti incepe chiar tu sa navighezi prin blogosfera pornind de la blogul tau.